User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: VIC - New member Dan '10 3MPS

  1. #1

    Default VIC - New member Dan '10 3MPS

    Hey guys, I'm from the western suburbs of Melbourne. I've had my MPS for about a year now and have been loving it. Recently I've gotten a xforce TBE and have been struggling with the constant CEL (air/fuel ratio). Hoping to get to meet other MPS owners in Melbourne and sort out my CEL woes. Here's my baby picture sucks


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Central Coast
    Posts
    174

    Default

    Welcome mate, there's not that many that visit here often nowdays. I hate saying it but there's a lot more activity from Melbournians on mps torque and mps club australia fb sites.

    There's plenty of information about cells and how to fix most of them around here so might pay to look around. Hopefully you'll come up with an answer or someone else here will be able to help.

    Have a good one
    Cheers

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Canberra
    Posts
    9,459

    Default

    Xforce is notorious for CEL's on the gen 2, from memory it's due to the placement of the O2 sensors

  4. #4
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Newcastle
    Age
    37
    Posts
    159

    Default

    Welcome. Before you do any other mods, have a read of this: http://stratifiedauto.com/blog/the-m...speed-vehicle/
    One of the best guides to modifying an MPS IMO.

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

  5. #5

    Default

    Thanks guys


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •